Pelimaksu 5 € MobilePay 045 651 2190 (Ville)

Ilmoittautumiset

3
Ville Janne T Mäkkäri
5
Jouni P Pete S nihat E Juissi Joke
93
Jouni A Juha R Wilssoni Totti Tatu Pepre Miska Markus Jykä K Jussi Ile Jari S Asko Juha N Mikki Jaakko Joni R Tomppa Arto T Jarmo J Jorma L Ade Sane 17 Dessu Dani S Jartsa Barkov Ståle Mika Jari K Make Lasse Körri Elias Esa Pete Jape Ari Santti Leisti Olli Tuomas Teemu Nihat Yama Hares Heikonen Aki-Matti J Oscar Stenman Räsänen Leisti [2] Miro Markku Marcello Wilsson Jere Arska Jack Sane Tsoude Ode OP Pelli Nuutti R Joel Yassi Tatu [2] Nihat E [2] Harri Roma Eki Tuomo Nihat1 Jukka Tuomas H Jamal Riku [2] Henry Dirty Tanel Rafu Anssi Jarkko M Houd Linnea Mikael Sten MV Arska MV Marcello MV Ilkka Edu Leo Pete S MV

Kommentoi...

Janne

Tulkaahan pelaan äijät. Ois sääli jos säbän suhteen joudutaan lyömään hanskat tiskiin.

nihat

Moikka sähly ei oikein mutta sori kaikille "(
Mutta kysymys on että eikö ole enää futsalia torstaisin niin kuin ennen oli 1kk sähly ja 1kk futsalia

Juha

Nihat, selitys on kirjoitettu edellisen vuoron 15.8. kommentteihin.

nihat

Kiitos Juha

Juha

KAUSI 2024 - 2025
Junioriseurat kasvavat ja hakivat tänä vuonna edellisvuosia enemmän vuoroja sillä seurauksella, että käytännössä aikuisten harrastusvuorot ovat klo 21-22 . Tästä johtuen meille on myönnetty vuoro torstaisin klo 21-22. Tilanne tällä hetkellä tämä, mutta se voi alkukaudesta vielä muuttua, mikäli seuroilla tulee muutoksia ja vuoroja vapautuu. Ainakin alkusyksy pelataan Samiksella, mutta myöhemmin voi tulla vaihto Granhultiin.

Kauniaisten liikuntapalvelukoordinaattori on luvannut pitää meidät mielessä, mikäli aikaisempia vuoroja vapautuu ja saataisiin meille sellainen. Äänestyksen perusteellahan anottiin ensisijaisesti kellonaikaa 19.30 - 21.00.
Torstaipelien (sähly & futsal) kassatilanne näyttää sen verran huonolle, että hallitus on päättänyt, ettei kausimaksuja sovelleta ainakaan syyskaudella. Kertamaksu tunnin peleistä on 5 €. Pitäisi ehkä luopua pyytämästä 1,5 tunnin vuoroa, koska silloin pelimaksu olisi 8 €, joka ylittää kai kipurajan. To-pelien hintaan vaikuttaa sekin, että Kauniainen on nostanut 1.8. lähtien koulujen salivuokria 18 % eli 22 €/h → 26 €/h. Heti kun kassatilanne sallii, voidaan pelimaksua alentaa.
Koska meillä on nyt 2 futisvuoroa/viikko, pelataan sählyä suunnilleen niin kauan kunnes futaajat siirtyvät säiden tai muun syyn vuoksi sisäpeleihin. Sitten aloitetaan lajien vuorottelu. Futiksen kenttävaraukset ovat Laaksolahdessa 29.9.:nteen asti ja Perkkaalla 23.10.:nteen asti.
Jos olet sitä mieltä, että kannattaa edelleen pyrkiä saamaan 1,5 tunnin vuoro 1 tunnin asemesta, pelimaksuna 8 €, niin ilmoita tähän Nimenhuutoon tai s-postiin juha(piste)ryynanen(miuku)pp5(piste)inet(piste)fi.

Juha

OVIKOODI
Entinen ovikoodi toimii taas.

Janne

Vituks menee näköjään tänäkin päivän säbät:(

Antti

Ei jaksa enää edes ilmoittautua kun kuitenkaan ei tule pelejä...

Olli

Ilmoittautukaa vaan.. mites ne kaverit ja kavereiden kaverit? Ei tuohon nyt kovin montaa tarvittaisi

Janne

Oon messissä jos saadaan 3,vs 3

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Pelaaja 3 5
Valmentaja 0 0
Yhteyshenkilö 0 0
Maalivahti 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 3 Out 5
Edellinen / Seuraava In Out
Harkka To 23.5. klo 20:30 0 6
Harkka To 15.8. klo 21:00 1 8
Harkka To 22.8. klo 21:00 3 5
Harkka To 29.8. klo 21:00 2 7
Harkka To 5.9. klo 21:00 2 7

Näytä kaikki tapahtumat