Pelimaksu 5 € MobilePay 045 651 2190 (Ville)

Ilmoittautumiset

1
Ville
8
Jouni P Juissi Juha R Pete S Nuutti R Janne T Pelli Mäkkäri
92
Jouni A Wilssoni Totti Tatu Pepre Miska Markus Jykä K Jussi Ile Joke Jari S Asko Juha N Mikki Jaakko Joni R Tomppa Arto T Jarmo J Jorma L Ade Sane 17 Dessu Dani S Jartsa Barkov Ståle Mika Jari K Make Lasse Körri Elias Esa Pete Jape Ari Santti Leisti Olli Tuomas Teemu Nihat Yama Hares Heikonen Aki-Matti J Oscar Stenman Räsänen Leisti [2] Miro Markku Marcello Wilsson Jere Arska Jack Sane Tsoude Ode OP nihat E Joel Yassi Tatu [2] Nihat E [2] Harri Roma Eki Tuomo Nihat1 Jukka Tuomas H Jamal Riku [2] Henry Dirty Tanel Rafu Anssi Jarkko M Houd Linnea Mikael Sten MV Arska MV Marcello MV Ilkka Edu Leo Pete S MV

Kommentoi...

Juha

KAUSI 2024 - 2025
Junioriseurat kasvavat ja hakivat tänä vuonna edellisvuosia enemmän vuoroja sillä seurauksella, että käytännössä aikuisten harrastusvuorot ovat klo 21-22 . Tästä johtuen meille on myönnetty vuoro torstaisin klo 21-22. Tilanne tällä hetkellä tämä, mutta se voi alkukaudesta vielä muuttua, mikäli seuroilla tulee muutoksia ja vuoroja vapautuu.

Kauniaisten liikuntapalvelukoordinaattori on luvannut pitää meidät mielessä, mikäli aikaisempia vuoroja vapautuu ja saataisiin meille sellainen. Äänestyksen perusteellahan anottiin ensisijaisesti kellonaikaa 19.30 - 21.00.

Torstaipelien (sähly & futsal) kassatilanne näyttää sen verran huonolle, että hallitus on päättänyt, ettei kausimaksuja sovelleta ainakaan syyskaudella. Kertamaksu tunnin peleistä on 5 €. Pitäisi ehkä luopua pyytämästä 1,5 tunnin vuoroa, koska silloin pelimaksu olisi 8 €, joka ylittää kai kipurajan. To-pelien hintaan vaikuttaa sekin, että Kauniainen on nostanut 1.8. lähtien koulujen salivuokria 18 % eli 22 €/h → 26 €/h. Heti kun kassatilanne sallii, voidaan pelimaksua alentaa.

Koska meillä on nyt 2 futisvuoroa/viikko, pelataan sählyä suunnilleen niin kauan kunnes futaajat siirtyvät säiden tai muun syyn vuoksi sisäpeleihin. Sitten aloitetaan lajien vuorottelu. Futiksen kenttävaraukset ovat Laaksolahdessa 29.9.:nteen asti ja Perkkaalla 23.10.:nteen asti.

Jos olet sitä mieltä, että kannattaa edelleen pyrkiä saamaan 1,5 tunnin vuoro 1 tunnin asemesta, pelimaksuna 8 €, niin ilmoita tähän Nimenhuutoon tai s-postiin juha(piste)ryynanen(miuku)pp5(piste)inet(piste)fi.

En ole vielä saanut Kauniaisilta vahvistusta, onko meidän vuoro Samiksella vai Granhultin koululla. Siksi Nimenhuudossa on tässä vaiheessa vain syksyn 1. vuoro.

Juha

Samiksella ainakin aloitetaan, mutta paikkaan ja kellonaikaan voi syksyn aikana tulla muutoksia.

Juha

HUOM! HUOM! MAKSUJEN VASTAANOTTAJA VAIHTUU
Torstain sählyn ja futsalin maksut ottaa vastaan tästä lähtien Ville.

Pete ilmoittautui out

Pelaajana ta mv

Pete ilmoittautui out

Pelaaja tai mv

Janne

Min. 8 pelaajaa niin in

Janne

Tulkaahan peleille et saadaan kausi avattuu

Juha

OVIKOODI
Ovikoodit ovat kesän jälkeen Kauniaisilla vielä vaiheessa. Siksi oven tulee aukaisemaan uusi vaxi (usean koulun yhteinen) klo 20.45 - 21.00 sivuoven puolelta, ei pääovella. Olkaa ajoissa ovella!
Vaxin puh. varmuuden vuoksi: 050 411 7365.

Olli ilmoittautui out

Mikä tässä nyt on ettei löydy pelimiehiä?? Neljä lisää niin silläkin jo pelataan

Janne

Jos saatas kaavittuu jostain 6 nimee listaan niin oisko halukkuutta pelaa 3vs3? Pienennetään kenttää.

Janne

Pahalta näyttää. Oisko nimenhuudon ulkopuolelta kavereina pelimiehiä joita kiinnostas tulla pelaan. Onks Ville luvallista kun omia ukkoja ei löydy mukaan?

Ville

Kysy vaan Janne, jos saat mukaan

Janne

Liian lyhyellä varotus ajolla. eli ei tuu vahvistuksia. Yritetään viikon päästä uudestaan.

Juha

Ilmoitin vaxille, ettei tänään tarvitse tulla ovelle. Ensi viikolla selvittelen liikuntaviraston kanssa ovikoodiasian.

Ville

Ensi viikolla nähdään peleissä

Olli

Kyselkää muutkin vahvistuksia niin että saataisiin ainakin 5 vs 5 pelit ja vaihtomies. Onhan toi aika säälittävää kun vuoro jäänyt käyttämättä jo ihan hemmetin monta kertaa..

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Tilastot

Pelaaja 1 8
Valmentaja 0 0
Yhteyshenkilö 0 0
Maalivahti 0 0
Joukkueen ulkopuoliset 0
Yhteensä In 1 Out 8
Edellinen / Seuraava In Out
Harkka To 16.5. klo 20:30 1 12
Harkka To 23.5. klo 20:30 0 6
Harkka To 15.8. klo 21:00 1 8
Harkka To 22.8. klo 21:00 3 5
Harkka To 29.8. klo 21:00 2 7

Näytä kaikki tapahtumat